ident projects

Bent u op zoek naar een organisatie die u ontlast bij een project? Iemand die uw belangen behartigt, sparringpartner is en oplossingsgericht werkt? Ident Projects beschikt over zowel technische, organisatorische als praktische kennis en ervaring op het gebied van projectmanagement en -realisatie bij uiteenlopende projecten. Wij sturen op aspecten als: tijd, budget, organisatie en kwaliteit.

Om een project naar tevredenheid te realiseren is planning en voorbereiding van groot belang. Ident Projects is de coördinator, stuurt meerdere bedrijven aan en bewaakt het proces.

Ident Projects kent de spelers in de markt. Van aannemer tot installateur: wij weten wie het beste ingeschakeld kan worden. Wij zorgen dat ze met elkaar samenwerken om uw project snel en succesvol uit te voeren. Uiteraard informeren wij u gedurende het gehele proces over de relevante zaken, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Kleine of grote projecten, vastgelopen projecten of projecten onder grote tijdsdruk? Ident Projects brengt ze met de juiste kennis en vaardigheden tot een goed einde! Enkele voorbeelden van onze bouwprojecten: Bankwinkels, Geldautomaten, LobbyautomatenStadskiosk.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw project te bespreken.