ident projects

Metro vanaf Centraal Station:

Bij het Centraal Station neemt u de metro 54 richting Gein of metro 51 richting Gaasperplas. U stapt uit bij de halte Van der Madeweg. Als u de trap van het metrostation uitloopt slaat u rechtsaf. Bij de stoplichten moet u oversteken en slaat u weer rechtsaf. Tegenover de Hanos (bij de BMW-garage) is de Pieter Braaijweg waar Ident is gevestigd. Ons kantoor bevindt zich in het gele blok aan de linkerkant van de weg op de tweede etage, nummer 55.

Metro vanaf Duivendrecht:

Bij Duivendrecht neemt u metro 50 richting Isolatorweg, metro 51 richting Centraal Station of metro 54 richting Centraal Station. U stapt uit bij de halte Van der Madeweg. Als u de trap van het metrostation uitloopt slaat u rechtssaf. Bij de stoplichten oversteken en rechtsafslaan. Tegenover de Hanos (bij de BMW-garage) is de Pieter Braaijweg waar Ident is gevestigd. Ons kantoor bevindt zich in het gele blok aan de linkerkant van de weg op de tweede etage, nummer 55.

Auto vanaf Utrecht:

Als u met de auto over de A2 vanaf Utrecht naar ons toekomt houdt u Amsterdam aan en komt u vanzelf op de ringweg A10. Op de A10 neemt u afslag S111 Amstel Business Park. Bovenaan de afslag moet u linksaf slaan en over de A10 heen rijden. De volgende twee stoplichten (die kort op elkaar staan) blijft u de weg volgen. Beneden bij het kruispunt slaat u linksaf, ons advies is om hier de rechterstrook te gebruiken. Vervolgens rijdt u weer onder de A10 door en slaat u de eerste weg rechtsaf (bij de BMW-garage). Ons kantoor bevindt zich in het gele blok aan de linkerkant van de weg op de tweede etage, nummer 55.

Auto vanaf Haarlem:

Via A9 vanaf Haarlem de A4 richting Amsterdam/Amersfoort volgen. Vervolgens komt u vanzelf op de ringweg A10, Ring Zuid aanhouden. Neem afslag S111 Amstel Business Park. Bovenaan de afslag linksaf slaan en over de A10 heen rijden. Bij stoplicht linksaf de weg volgen. Bij de volgende stoplichten linksaf. Onder het viaduct (A-10) door de eerste weg rechtsaf (bij de BMW-garage). Ons kantoor bevindt zich in het gele blok aan de linkerkant van de weg op de tweede etage, nummer 55.