ident projects

Kiosken hebben verschillende toepassingen. Ze worden gebruikt als straatmeubilair voor bijvoorbeeld de verkoop van kranten of bloemen. Ze komen terug in parken, dierentuinen of aan boulevards. Andere producten zijn veranda's, (muziek)paviljoens en serres. Serres zijn ook ideaal als aanbouw tegen een bestaand gebouw, bijvoorbeeld als uitbreiding van een restaurant. 

Er zijn in Nederland diverse kiosken gerealiseerd, een greep uit deze projecten: 

Harlingen was op zoek naar een nieuwe locatie voor het VVV-kantoor. Het kantoor moest goed opvallen voor toeristen. Geplaatst in het centrum moest het uiteraard passen bij het stadsbeeld. 

In Arnhem was er de wens om een kiosk te plaatsen. Ident Projects heeft deze kiosk sleutelklaar opgeleverd. De benodigde vergunningen zijn aangevraagd en samen met RDC is de stadskiosk gerealiseerd.

In Nijmegen is een kiosk geplaatst waarin een viskraam is gevestigd. Er is een levendig bedrijf gevestigd waar vele klanten naartoe trekken.

Een open kiosk zonder panelen in de lobby van een hotel Een paviljoen zonder panelen in de tuin, dienend als buitengelegenheid Een eetgelegenheid benut de mogelijkheden van de positionering van de kiosk optimaal Een bloemenstal Een impressie van de binnenkant van het VVV-kantoor in Harlingen Een paviljoen als restaurant aangebouwd tegen een bestaand hotel Een overkapt paviljoen bij het zwembad Upgrading en uitbouw met seres van een bestaand pand.