ident projects

Ident Projects maakt uw bedrijf zichtbaar.

Ident Projects managet voor u het ontwerp en de realisatie van uw lichtreclame. Bij het opstellen van het programma van eisen houden wij rekening met energieverbruik en het voorkomen van lichtvervuiling. Wij hebben ervaring met de toepassing van alle lichttechnieken, waaronder nieuwe LED-technieken. Hoe we dat doen leest u bij onze werkwijze bij ontwerp.

Ontdek wat Ident Projects voor u kan betekenen op het gebied van lichtreclame. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor lichtreclame te bespreken.

Postbank - ING uitingen - Voor Postbank en ING zijn de reclame uitingen bij geldautomaatlocaties medeontwikkeld ING Schiphol signing - Voor ING is reclame signing ontwikkeld waarbij rekening wordt gehouden met de geldende reclame eisen van Schiphol Avero Achmea signing - Voor de kantoren van Avero Achmea is, gebruikmakend van het unieke logo, de gebouw signing ontwikkeld Levob reclamemast - Voor de communicatie van Levob is een reclamemast ingericht op een drukke locatie langs de snelweg