ident projects

Als ondernemer heeft u te maken met vergunningen voor wonen, ruimte en milieu. Enkele voorbeelden van vergunningen voor ondernemers zijn: vestigings- en bouwvergunningen, precariovergunningen (voor buitenreclame) en milieuvergunningen. 

Bij deze verschillende vergunningen horen verschillende criteria, procedures, ambtelijke loketten, afhandelingstermijnen, leges en toezichthouders. Bij monumentale panden gelden zelfs nog aanvullende voorschriften.

Vergunningstrajecten zijn complex en tijdrovend. Ident Projects weet welke vergunningen voor u van toepassing zijn en kent de procedures. Wij adviseren u over de benodigde vergunningen, realiseren de vergunningsaanvraag en begeleiden het vergunningstraject. Wij informeren u regelmatig over de actuele status van het traject, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Ontdek hoe Ident Projects u kan bijstaan bij vergunningstrajecten. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. 

Bestaande situatie - In overeenstemming met de ING formule is een passend ontwerp gemaakt Schetsontwerp - Het monumentale pand ligt op een prominente plek in het centrum van Arnhem Monumentale delen - Tijdens de monumentenaanvraag zijn er oude, monumentale delen in het pand ontdekt Artikel Stadsmuur - Tijdens bouwhistorisch onderzoek is gebleken dat het gaat om delen van de oude stadsmuur van Arnhem uit de 15e eeuw