ident projects

Bent u op zoek naar geschikte bedrijfsruimte? Ident Projects verzorgt o.a. in opdracht en samenwerking het traject voor de beoordeling van panden!

Op basis van uw wensen, bedrijfsformule en geldende overheidseisen vinden wij de ideale bedrijfsruimte voor u. Wij besteden hierbij aandacht aan de architectuurstijl en doen aan locatieonderzoek. Ook verrichten we bouwkundige inspecties en stellen wij de bouwkostenraming op. Hiermee heeft u helder of een locatie geschikt is en of het de juiste investering is.

Niemand wil achteraf voor onaangename verrassingen komen te staan. Met Ident Projects kunt u een weloverwogen keuze maken die gebaseerd is op grondig vooronderzoek.

Ontdek wat Ident Projects voor u kan betekenen bij de acquisitie van een nieuw pand. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden voor acquisitie te bespreken.

Heeft u uw nieuwe bedrijfsruimte al gevonden? Wij bieden ook projectmanagement bij vergunningstrajecten, het opstellen van programma van eisen en het adviseren in meubilair en inrichting, lichtreclame e.d.

Oude situatie Alkmaar De Laat - De situatie zoals de drie monumentale panden door een retailer betrokken waren Artist impression Alkmaar De Laat - De ING formule is gevisualiseerd waarbij rekening is gehouden met de eisen van de Monumentencommissie Nieuwe situatie Alkmaar De Laat Nadat de monumenten- en bouwvergunning is verkregen zijn de panden volgens plan omgebouwd tot een ING bankwinkel Gouda Wijdstraat oude situatie De situatie zoals het unieke hoekpand werd aangeleverd Gevelvisualisatie Gouda Wijdstraat 1 - De ING formule is gevisualiseerd waarbij rekening is gehouden met de eisen van de Welstandscommissie en is gekozen voor een transparante gevel. Gouda Wijdstraat nieuwe situatie - Nadat de bouwvergunning is verkregen is het panden volgens plan omgebouwd tot een ING bankwinkel